Prosper Design - Firma Web Design Bucuresti

Optimizare SEO Bucuresti - Servicii SEO Romania


Prosper Design va ofera servicii profesionale de optimizare SEO pentru evolutia afacerii dumneavoastra atat in Bucuresti cat si in celelalte orase din Romania la un raport imbatabil calitate/pret.

Firma de Optimizare SEO Bucuresti


Daca doriti sa faceti miscarea castigatoare in mediul online trebuie sa aveti mai mult decat un website atractiv si responsive, ci sa apelati la o firma care are in alcatuirea ei o echipa de specialisti capabili sa va ofere cele mai potrivite strategii pentru progresul afacerii dumneavoastra. Primul lucru benefic pe care puteti sa il faceti pentru afacerea pe care o detineti este sa apelati la serviciile de optimizare SEO Bucuresti si Romania oferite de agentia Prosper Design.

Pana sa incepem sa va prezentam mai multe despre serviciile de promovare oferite de noi, va trebui sa va explicam ce este si de unde provine cuvantul SEO. De fapt acest termen este un acronim de la "Search Engine Optimization" si asa cum reiese din traducerea lui din limba engleza inseamna optimizare pentru motoarele de cautare (in cazul nostru o sa ne referim doar la Google, deoarece el are o pondera de peste 95% din traficul organic a unui site din Romania). Asa cum poate ati remarcat in acea paranteza a mai aparut inca un termen care posibil sa nu il intelegeti si anume "organic". In general specialistii in domeniu folosesc termenul de "cautari organice" si care se refera la rezultatele neplatite oferite de un motor de cautare in urma interogarii (atunci cand folosim search pe Google) a unui cuvant cheie, expresie sau chiar o propozitie.

Optimizare Seo

Acea pagina cu rezultate este denumita mai pe scurt folosind acronimul englezesc SERP (search engine results page). Acele rezultate sunt de 2 tipuri organice (neplatite cum am precizat mai sus) si platite gen Google Ads, in care link-ul cu website-ul dumneavoastra apare in casutele cu link-uri sponsorizate si sunteti taxat cu o aumita suma de bani cand se da click pe acel anunt.
Optimizarea SEO este impartita in 2 mari metode in functie de tehnicele practicate pentru obtinerea rezultatelor si anume: White Hat SEO (SEO Palarie Alba - insumeaza toate tehnicile recomandate de motoarele de cautare pentru pozitionare fara penalizari in cadrul cautarilor) si Black Hat SEO (SEO Palarie Neagra - insumeaza toate tehnicile nerecomandate si penalizate de toate motoarele de cautare. Aceasta practica este menita sa manipuleze rezultatele in cadrul cautarilor.)
Datorita competentelor echipei noastre in domeniul SEO va vom oferi cele mai eficiente strategii bazate pe metoda White Hat SEO pentru un progres stabil a website-ului dumneavoastra in rezultatele SERP. Vom imbina cu succes cele 2 etape recomandate de Google denumite Optimizare SEO on site si Optimizare SEO off site pentru a va ajuta sa aveti victoria mult dorita in mediul online.

Optimizare SEO Eficienta


Daca v-ati saturat de rezultatele slabe in cadrul motorului de cautare Google apelati cu incredre la noi!
Va vom oferi garantia cresterii afacerii dumneavoastra pe Google si veti avea parte de cele mai accesibile servicii de optimizare SEO Bucuresti si Romania.