Prosper Design - Firma Web Design Bucuresti

Prosper Design - Firma Web Design Bucuresti - Portofoliu 07


Web Design Bucuresti - Realizare magazin online de echipamente horeca

Portofoliu Web Design 07


Prosper Design - Firma Web Design Bucuresti - Portofoliu 07

Mai sus este prezentat in imagine unul din magazinele online realizate de noi (firma de web design Bucuresti Prosper Design). Webiste-ul a fost dezvoltat de noi pentru firma Just Inox SRL, avand sediul in Soseaua Colentina Nr 430, Bucuresti. Firma Just Inox SRL este un producator si furnizor de top de echipamente horeca din otel inoxidabil de inalta calitate, echipamente pentru servicii alimentare si mobilier inox pentru restaurante, brutarii, baruri, pizzerii, magazine alimentare si nu numai.
Am dezvoltat acest magazin online folosind una din cele mai moderne platforme de comert electronic, care este la zi cu toate tehnologiile actuale in ceea ce priveste functionalitatea pe toate dispozitivele mobile, securitatea si optimizarea SEO.
Platforma este responsive, astfel incat vizitatorii pot cumpara online produsele (echipamente horeca, utilaje alimentare si mobilier inox) necesare pentru afacerile lor, indiferent de dispozitivul pe care il folosesc (telefoane mobile, tablete, laptopuri etc.). Vizitatorii pot naviga site-ul foarte usor folosind meniul principal (Home, Produse, Despre Noi si Contact).
Pentru a putea vedea magazinul online in functiune il puteti accesa la urmatorul link: justinox.ro
Daca v-a placut modelul de mai sus de magazin online realizat de noi sau ati dori un alt website pentru a fi prezenti in mediul online, fie ca e magazine online sau site de prezentare, nu ezitati sa ne contactati pentru a ne cere mai multe detalii si o cotatie de pret. Ne puteti contacta folosind informatiile aflate in pagina numita “Contact”.

Prosper Design - Firma Web Design Bucuresti


Daca doriti sa primiti mai multe informatii despre preturile practicate de noi va rugam sa ne contactati.
Website-ul principal al firmei de web design Bucuresti Prosper Design: www.prosperdesign.ro